Transzparencia 2014-2019

Hozzászólás küldése


A kérdés a robotok általi automatikus űrlapküldés megakadályozását szolgálja.

BBCode kikapcsolva
Emotikonok kikapcsolva
Téma áttekintése
   

Ha szeretnél állományokat csatolni a hozzászólásodhoz, töltsd ki az alábbi mezőket.

Kinyitás Téma áttekintése: Transzparencia 2014-2019

Re: Transzparencia 2014-2019

Hozzászólás Szerző: hans » szer. márc. 07, 2018 1:19 am

Re: Transzparencia 2014-2019

Hozzászólás Szerző: Hans » kedd feb. 13, 2018 4:55 pm

A www.2097.hu honlapról:


Pilisborosjenő polgármestere!

Alig egy esztendővel ezelőtt a képviselő testület tagjait figyelmeztettem tevékenységük felelősségére valamint egymás segítésére, hogy az ésszerűtlen döntésektől tartsák magukat távol. Ennek a kérésnek semmi hatása nem volt, sőt fájdalommal kell a falu közösségének tudomásul vennie, Pilisborosjenőn nem Önkormányzat működik, hanem önkény-kormányzat.

Sajnálatos, hogy Önnek nincs se gyereke, se unokája, így nem kell rájuk gondolnia amikor meghozza döntéseit. Minden családban fontos kérdés a bölcsőde, óvoda és iskola léte és kiválasztása. Fel tudja Ön fogni, hogy milyen pusztítást végez nap-mint-nap az oly gyakran emlegetett “szülőfalujában”? Gondol Ön arra, hogy nevét, amit már az elmúlt években oly sok kétes üzelmével hiteltelenné rombolta, biztosan megvetéssel említik majd a jó érzésű emberek és gyermekeik, unokáik, amikor visszalapoznak Pilisborosjenő krónikás könyvében és rábukkannak az ön megtépázott nevére, hiszen világosan kiolvasható lenne hogy egy védett természeti értékekkel körülölelt kis falut Ceaușescu mintájára eltörölt a föld színéről.

Ma még nem késő. Lássa be, amit Ön művel az jóvátehetetlen rombolás!!!

Ne hitegesse magát azzal, hogy egyedül ön a birtokosa annak a tudásnak, amire “szülőfalujának” szüksége van. Ne hazudja azt, hogy nincs tudomása a faluban zajló -mára már intézményesített- szabálysértésekről! Ha ez az állítása igaz lenne azért is felelősséggel tartozna, ha nem, úgy méginkább!

Robogó vonathoz hasonlította a faluban zajló “fejlesztéseket”! Arra nem gondol, hogy egy vonatot meg is lehet állítani!? Arra nem gondol, hogy azt a “robogó vonatot” egy ámokfutó vezeti!?

Békés, csendes falu ellen fordult ön azzal, hogy táj és természet ellenes terveket szolgálva, fenyegetésekkel és büntető adók kivetésével sanyargatja falubelieit. Ne higgyen a mohó tőke csábításának! Ne higgyen a megfélemlített vazallusok hízelgésének!

Fogadja el az Ön felé nyújtott segítő kezeket. Fogadja el azok tanácsát, akiknek nincs semmilyen anyagi érdeke szándékaik és cselekedeteik mögött, csupán egy csendes, kis falu békés életének védelme.

Arra biztatom Önt, tegye meg, amíg nem késő, azt a gesztust, aminek következtében elkerülheti a közmegvetés terhe alatti elkullogás gyalázatát. Kívánom, hogy méltóságát megőrizve hozza meg döntését, belátva “szülőfaluja” – és ma már a mi gyerekeink szülőfaluja is – valódi érdekét.

Hirtling István

Re: Transzparencia 2014-2019

Hozzászólás Szerző: wolf » pén. feb. 09, 2018 11:17 pm

Akkor mégis igaz lehet amit a faluban beszélnek,hogy egy kisebb falut fognak építeni a régi út mellett.Tudja valaki,hogy miért álltak le az útépítéssel, talán a hideg idő miatt?
Úgy gondolom,hogy ha az önkormányzati újság hátoldalán hirdetik,akkor valamilyen kötődése lehet az önkormányzatnak az épitkezéshez.Őket nem érinti az M0,vagy egyszerűen nem foglalkoznak vele?Ki tudja hol lehet érdeklődni és ki a projektvezetője.

Re: Transzparencia 2014-2019

Hozzászólás Szerző: marci » pén. feb. 09, 2018 5:13 pm

Nézzétek csak az önkormányzat hirdeti a Modern Dorf ingatlanait?
Csatolmányok
hirdetes.pdf
(884.08 KiB) 771 alkalommal.

Re: Transzparencia 2014-2019

Hozzászólás Szerző: jenő » vas. feb. 04, 2018 10:21 pm

Forrás:facebook MODERNDORF

A Pilis lábánál - Budapesttől 10 kilométerre -Pilisborosjenőn épül a térség legszebb, és környezet tudatosságával kimagasló lakóparkja 48 db önálló 92m2 - 110 m2-es családi házakkal, valamint a hozzájuk tartozó telekterületekkel. Az energia takarékosságról a napelem rendszer, valamint a külső lélegző szigetelés és az alacsony hőátadású nyílászárók gondoskodnak. A külső és belső kialakításban számos opció közül választhatnak az új tulajdonosok.
Februárig a Napelem rendszer AJÁNDÉK
CSOK 10+10 kedvezmény igénybe vehető. Ár: 50,9 M Ft-tól. Bővebben: http://ujepitesu.com/…/b-modern-dorf-b-br-pilisborosjeno-c6…

http://ujepitesu.com/…/b-modern-dorf-b-br-pilisborosjeno-c6…

Re: Transzparencia 2014-2019

Hozzászólás Szerző: Hans » kedd jan. 23, 2018 7:50 pm

Re: Transzparencia 2014-2019

Hozzászólás Szerző: Hans » kedd jan. 23, 2018 4:11 am

Lássátok feleim....
Csatolmányok
Küller-gyónása.png

Re: Transzparencia 2014-2019

Hozzászólás Szerző: jenő » hétf. jan. 08, 2018 7:06 pm

1982/2017. (XII. 19.) Korm. határozat - Magyarország rövid- és középtávú közútfejlesztéséhez kapcsolódó infrastrukturális beruházások összehangolásával és…

Re: Transzparencia 2014-2019

Hozzászólás Szerző: jenő » szer. dec. 27, 2017 4:31 pm

Jegyző figyelmébe!“Malomdülőn Sáhó Tibort jól ismerjük. Örülök, hogy a cikk által másoknak is sikerült kicsi bemutatni őt.
Ami engem zavar és a cikkben nem szerepel a Sáhó Tibor lakhelyéül szolgáló volt Malom épület körüli rendezetlen és az Önkormányzat hathatós segítségével máig eltakargatott viszonyok:

– Az ingatlanban több éve kereskedelmi szálláshely üzemel. Lakik ott vagy 40 ember életvitel szerűen. Az ingatlan nagy része emelt színvonalú munkás szállásként üzemel. Telt házzal. 3.000 Ft/nap/fő áron elvileg bárki által igénybe vehető. Az ingatlannak az üzemeltetőnek tudomásom szerint erre a funkcióra nincs engedélye. Sőt úgy tudjuk hogy a terület „tanya” besorolását évek óta el tudta intézni magának Sáhó Tibor. Tanya amin kereskedelmi szálláshely üzemel?

– Az ingatlan csatornázatlan. Az ingatlan közvetlen patakparti. Hova kerülhet a nagy tömegű szennyvíz a ami ennyi lakó után keletkezik ? Szippantós kocsit én még nem láttam.

– Honnan történik a vízvételezés? Ez engedélyezett? Bevizsgált minőségű?

– A keletkező kommunális szemét hova kerül? Hiányoznak a kukák.

– Tudomásom szerint nem csak szálláshely hanem vendéglátási szolgáltatást is igénybe lehet venni . Vajon erre vonatkozó engedélyek rendelkezésre állnak?

– Tanya besorolás ilyen épületnél? Miért? A tanya telek és építmény adómenetes . Úgy tudom Sáhó Tibor sem telekadót sem épületadót sem vendéglátás, kereskedelmi szálláshely utáni adót sem fizet. Mi fizetünk.

– Sáhó Tibornak sokat köszönhetünk. Valóban járhatóbbá tette a Malomdűlői utat. De valljuk be, hogy ennek legnagyobb haszonélvezője ő maga, hiszen Malomdűlő Kft lakópark és a üzemelő kereskedelmi szálláshely részére alapvetően szükséges a tűrhető minőségű út. Úgy tudjuk, hogy az út építési költség ennek ellenére több helyen -Önkormányzat ellen perkövetelésben és a közösségért végezett jótettek között , és a kifizetett Önkormányzati számlák között – is szerepel.

– Feszegethető az a téma az is, hogy az épületre a Hivatal mi alapján adott fennmaradási engedélyt az épületre. Pontosabban fogalmazva az elmúlt évek épület bővítéseire, felújításaira. Ezen kérdéskörben is érdemes lenne egy „független” hivatalnak vizsgálódnia.”

Re: Transzparencia 2014-2019

Hozzászólás Szerző: Hans » csüt. dec. 07, 2017 9:42 pm


Vissza a tetejére

cron