Pilisborosjenő Köztársaság

Hozzászólás küldése


A kérdés a robotok általi automatikus űrlapküldés megakadályozását szolgálja.

BBCode kikapcsolva
Emotikonok kikapcsolva
Téma áttekintése
   

Ha szeretnél állományokat csatolni a hozzászólásodhoz, töltsd ki az alábbi mezőket.

Kinyitás Téma áttekintése: Pilisborosjenő Köztársaság

Re: Pilisborosjenő Köztársaság

Hozzászólás Szerző: VendégX » csüt. jan. 11, 2018 7:00 pm

Szánalmas mellébeszélés, mint mindig!

Re: Pilisborosjenő Köztársaság

Hozzászólás Szerző: jenő » vas. dec. 03, 2017 7:03 pm

Küller "gyónása" Pilisborosjenő honlapjárólTisztelt Pilisborosjenőiek!Korábban már írtam Önöknek arról, hogy településünkön kialakult egy, az Önkormányzat működését és tevékenységemet megkérdőjelező hangulat „egyes” Pilisborosjenői köröknek köszönhetően.

Azt azonban nem gondoltam volna, hogy egyesek településünket lehúzó, és személyemet is támadó, ízléstelen és elferdített, torzított félinformációkat tartalmazó írások megjelentetésére, vagy az ebben való közreműködésre is képesek lesznek.

A kritikákat természetesen elfogadom, azokat mérlegre teszem, irodám mindig is nyitva áll/t mindenki előtt, ezért is bízom abban, hogy az alábbiakban olvasható, tényszerűnek egyáltalán nem nevezhető, hangulatkeltő cikket rajtam kívül még sokan mások is el fogják ítélni.

Jómagam a napi munkára szeretnék és fogok koncentrálni, nem pedig a szenzációhajhász, objektív valóságot nélkülöző, elferdített tényeket és személyes megbélyegzéseket tartalmazó cikkek újságíróinak történő válaszolgatással.

Politizálni nem szertettem sohasem, ezért ismaradtam független polgármester. Fentebb említettek csak erősítik ezen meggyőződésem, mivel nem a hatalom megszerzése és megtartása, hanem településünk fejlődése a célom, mégha ezt mások más színben is akarják feltűntetni gazdasági vagy politikai érdekekből.

Bízom benne, hogy a cikket elolvasva Önök előtt is világos lesz miről beszélek, és Önök is elítélik az ilyen jellegű írásokat.

A „Pesti Srácokban” megjelent cikket, valamint az készítő újságírónak írt válaszom ezért is teszem közzé, azok megítélést pedig természetesen Önökre bízom.Tisztelettel:

Küller János

polgármester

Re: Pilisborosjenő Köztársaság

Hozzászólás Szerző: jenő » vas. nov. 26, 2017 9:19 pm

Re: Pilisborosjenő Köztársaság

Hozzászólás Szerző: pbj-vendég » szomb. nov. 18, 2017 12:45 am

Re: Pilisborosjenő Köztársaság

Hozzászólás Szerző: Vendég » hétf. júl. 27, 2015 9:59 am

Vagy lajárt a 6 hónap próbaidő

Re: Pilisborosjenő Köztársaság

Hozzászólás Szerző: Timi1,5 » pén. jún. 26, 2015 10:32 am

ganjapower írta:
> Valaki tudja miért hirdetnek újra adóügy állást?
> G.

Már megint? Beszarás!

> Kiléptek, kirúgták, stb.

Szerintem kb. ebben a sorrendben - csak a szokásos (?!)

Re: Pilisborosjenő Köztársaság

Hozzászólás Szerző: ganjapower » pén. jún. 26, 2015 6:25 am

Valaki tudja miért hirdetnek újra adóügy állást?
Kiléptek, kirúgták, stb.
G.

Re: Pilisborosjenő Köztársaság

Hozzászólás Szerző: Kasszandra » szer. jún. 24, 2015 9:01 pm

Mindettől függetlenül még mindig jobban érdekel Becske beszámolója erről, mint Dictator Timi1,5 spekulációi. Úgy meg pláne, hogy ha az LMBT támogatta az ügyet, akkor ki volt az a kettő, aki nem szavazta meg (tartózkodott).

Re: Pilisborosjenő Köztársaság

Hozzászólás Szerző: Dictator » szer. jún. 24, 2015 8:13 am

Lassan kezdünk átmenni a "transzparenciába" itt is :)

Még mielőtt buksisimogatás járna az LMBT bizottság Főbuksijának, elevenítsük fel azt a tényt hogy az ég egy adta világon semmilyen ráhatással nem bírnak a Küller féle testület döntéseire.(Ha mégis akkor ez miért nem látszik Lazarét ill. Malomdűlő ügyekben?) A Budai Tégla megadóztatása már akkor szerepelt Jánoska kampányígéretei között amikor még azt sem tudtuk hogy lesz ilyen bizottság, Sáhó még fel is jelentette a BT-t. Ebben az esetben az történt hogy a csillagok kedvező állása alapján az LMBT, a polgármester és a KT szándékai egyeztek. Az LMBT bizottság különben sem hozhat saját hatáskörben rendeleteket, mert ez a KT dolga és feladata ahol a többség Jánost követi.

Magyarul NEM, NEM az ő hatásukra hanem Küller feltett szándéka volt az elejétől fogva. Ez nem jópont, hanem "szerencsés egybeesés". Hozzáteszem akkor járna a piros pont amennyiben az LMBT saját hatáskörben bármilyen új infót feltárna, vagy a múltból vagy a jövővel kapcsolatban. Ha már a BT, engem felettébb érdekelne miért nem fizettek adót az elmúlt 15 évben és annak ki a felelőse? Mivel a falu 72%-a Küller féle gigahitel ellen szavaztott, ebben az ügyben kellene leginkább exponálniuk magukat de pont itt bicsaklik meg a transzparencia. Észre kellene venni hogy az LMBT szakkör nincs hatással a Küller döntéseire, de akkor legalább a lakosok többségének érdekképviseletét illene ellátnia, ezeket az ügyeket feltárni és impontens semmittevés és ovis beszámolók helyett a KT üléseken - kamerák előtt - kérdezni, faggatni, vallatni az érintetteket. (A Jegyző sejthet valamit, gyanús hogy ennyire a BT mellé áll, de szerintem Daniné még nagyon rájuk tudná borítani a bilit)

Re: Pilisborosjenő Köztársaság

Hozzászólás Szerző: Kasszandra » kedd jún. 23, 2015 6:18 pm

Timi1,5 írta:
> Jól tudom, pár hónapja erről hozott valami rendeletet az LMB-bizottság?
> Ha ez igaz és tényleg az ő hatásukra lépték meg, akkor asszem egy erős
> jópont jár nekik!
> Vagy itt ilyesmit nem illik mondani?

Ha ez így van, akkor szívesen olvasnék Becskétől egy tájékoztatást ezzel kapcsolatban. Jobb első kézből tudni az ilyenekről, mint szóbeszéd alapján. Nincs erről semmi érdemi információ sem a Hírmondóban, sem a becskepisti.hun.

Vissza a tetejére

cron