pihenőhely? vagy pénzszerzőhely?

Hozzászólás küldése


A kérdés a robotok általi automatikus űrlapküldés megakadályozását szolgálja.

BBCode kikapcsolva
Emotikonok kikapcsolva
Téma áttekintése
   

Ha szeretnél állományokat csatolni a hozzászólásodhoz, töltsd ki az alábbi mezőket.

Kinyitás Téma áttekintése: pihenőhely? vagy pénzszerzőhely?

Re: pihenőhely? vagy pénzszerzőhely?

Hozzászólás Szerző: Dictator » szer. nov. 09, 2016 9:28 am

Ha már ilyen nosztalgia hangulat van, én is előbányásztam egy régi topicot. Van itt minden mint a búcsúban: jobbító szándékú civil független tettrekész faluszeretők akiknek persze semmi közük a Janihoz, hogy aztán valahogy mégis a csapatában landoljanak. Erkölcsi iránytű szerepében Becskepisti aki a választók pénzével verte a csalánt, minden civil kezdeményezés környékén feltűnt mint egy rossz pedofil a játszótereken. Azóta belesüllyedt a saját középszerűségébe és a nagyfiúk sem engedték be a homokozóba játszani pedig kitartóan nyalt érte. Mostanra nagyítóval sem találni beszámolóit, ötleteit, önálló kezdeményezéseit teljesen eltakarja a sok transzparencia ami mellett kampányolt. Volt itt még férgezés, kis fenyegetőzés, manózás, aljas sunyi pbj.hu szégyellje magát mindenki ... a sok terápiás azt gondolta hogy két paddal és egy asztallal egy választási kampány közepén is lehet jó pontokat szerezni és közben erkölcsileg kárhoztatni az ellenoldalt, miközben a civil útépítési kezdeményezést úgy gáncsolták mint László Petra a migránsokat Röszkénél.

Végül azóta eltelt két év, azóta hová tűnt ez a sok jobbító szándék és pozitív energia a Macik földjén? Vagy ez csak választási évben aktiválódik?

Re: pihenőhely? vagy pénzszerzőhely?

Hozzászólás Szerző: Dictator » pén. szept. 12, 2014 11:25 am

15. képvis. Bereczkiné Szendrey Éva Pbj. Budai út 34. független egyéni képviselő

Így legyen ötösöm a lottón :) Bár tény hogy jelenleg ez a legkisebb negatív tényező, sok sikert kívánok Neki!

Re: pihenőhely? vagy pénzszerzőhely?

Hozzászólás Szerző: Dictator » szomb. jún. 14, 2014 1:13 pm

Nem szoktam mentegetőzni Buksimanó, de nem ismerek felsőbbrendű kasztokat a faluban. Amúgy a Xanax+Pálinka kombóra esküszöm! Viszont ha férges vagy, akkor fordulj orvoshoz.

Re: pihenőhely? vagy pénzszerzőhely?

Hozzászólás Szerző: Vendég » szomb. jún. 14, 2014 11:39 am

A gyomor alsó traktusában, a fekália legvisszataszítóbb rétegeinek rejtekében él egy undorító bélféreg. Az is álcája mögé bújva végzi gusztustalan, káros tevékenységét: gátolja a nálánál magasabbrendű élő szervezet boldogulását.
Egyetlen mentsége, hogy mindezt szánalmas léte fenntartásáért teszi.
Diktátor, mi a te mentséged?

Re: pihenőhely? vagy pénzszerzőhely?

Hozzászólás Szerző: Dictator » csüt. jún. 12, 2014 11:34 am

Hát erre lehetne nagyon hosszan, és nagyon röviden válaszolni. 
Megpróbálom rövidre fogni:

Gondolom nem lep meg hogy nem fogom szégyellni magam,ugyanis az élet sokszor igazságtalan. Hol veletek, hol másokkal és erről a Jani sokat tudna mesélni. A segítő szándékot értékelem, és azt elismerem a vita ehhez nem volt méltó. Sajnos a kampány az ilyen műfaj, erről  a Jani sokat tudna mesélni.  BP-nek egyáltalán nem így kellett volna belefolynia,mert valójában ott durvult el igazán. Ha időben kellő információ állt volna rendelkezésünkre, akkor másképp alakult volna. Legközelebb próbáljátok meg SAJÁT MAGATOK  időben kellő infókkal ellátni a sunyi pbj fórumot, hátha jobban átjön a segítő szándék, és háttérbe szorulhat a politika. Utalhatnék itt a megboldogult ÖPE fórumra, de erről a Jani sokkal többet tudna mesélni. Tudod amikor 20 éve ugyanazokat a storykat látod, egyre kevésbé hiszel a mesékben. Nekem azonban nem tragédia belátni ha tévedtem, ezért amennyiben jobbító szándékotok nem válik mégis pro OPE kampánytémává mint a Vàrjatekok,  valamint B. Éva sem indulna akkor a  választások után szívesen megkövetlek! 

Minden jót kívánok a munkához!

Re: pihenőhely? vagy pénzszerzőhely?

Hozzászólás Szerző: Vendég » csüt. jún. 12, 2014 11:04 am

A gyűjtők (és 'manó') nevében is szeretnénk lezárni ezt a méltatlan vitát.
Öntsünk tiszta vizet a pohárba: mi időt, energiát nem kímélve önkéntesen kialakítunk egy pihenőhelyet mindannyiunk kényelmére.
Aki megteheti és támogatja azt megköszönjük, aki nem, arra sincs okunk haragudni. De az, hogy a segítő szándékunkat, lejárató mocskolódással fogadjátok, aljas, sunyi dolog. Szégyelljétek magatokat érte!
Azt pedig, hogy a Becske kampányával mossátok össze, kikérjük magunknak! Nem titok, eddig is tudható volt, hogy inkább Küller Janihoz kötődünk, de ennek az ő kampányához sincs semmi köze, nem véletlenül nem tettük mellé a nevét (szerencsésebb lett volna, ha a Becske sem kavar bele, meg tudjuk mi védni magunkat!).
Pár hét múlva kész a pihenőhely, ha a Kevélyre menve megpihentek, szívesen látunk és talán pihenés közben nektek is lehetőségetek lesz kicsit átértékelni.
Ha a mindenkori jobbító szándékot ilyen fogadtatás éri, községünk soha nem jut előbbre, ezt véssétek a fejetekbe..

Re: pihenőhely? vagy pénzszerzőhely?

Hozzászólás Szerző: Kasszandra » szer. jún. 11, 2014 7:35 pm

Dictator, biztosan nem én voltam, nem vagyok ott regisztrálva, s látogatni is csak hetente szoktam.

Sikerpropaganda, vereség, győzelem. Nem szoktam ezeket túldimenzionálni, egyszerűen csak próbálok a különböző helyzetekben racionálisan mérlegelni. Persze nem mindig megy, de akkor kérek segítséget, mondjuk telefonon. BP-ből ez teljesen hiányzik,jobb lenne ha ezt ő is megtenné időnként. Talán messzebbre jutna vele. Ő inkább felezőt használ ész nélkül fűnyíróelvszerűen, saját magát sem kímélve.

Re: pihenőhely? vagy pénzszerzőhely?

Hozzászólás Szerző: Dictator » szer. jún. 11, 2014 7:26 pm

Majd jövőre talán sikerül :-D
Helyedre Buksi!


manó írta:
> Na, Dictator,

> Válaszodra nem vagyok kíváncsi, csak egy dolgot sajnálok, hogy hétvégén, a
> fesztiválon nem súgtam mindezt diszkréten a füledbe, te ostoba Szarjankó!

Re: pihenőhely? vagy pénzszerzőhely?

Hozzászólás Szerző: Dictator » szer. jún. 11, 2014 7:22 pm

Kasszandra,

Van akinek az olimpiai második hely is vereség, és van akinek a vereség is győzelem csak erősen kell hinni benne mert lepereg. Az ilyenekkel az orvostudomány sem tud nagyon mit kezdeni, ne vállaljunk felesleges terhet magunkra azzal hogy túl komolyan vesszük a sikerpropagandát. Nézd a jó oldalát: míg régen hónapokig tartott BP-t elnémítani, ma már 2 nap után jön az „ölelés, búcsúpuszi” ami nyilvánvaló jele annak hogy az eredeti témában felsült és próbál kihátrálni. A vita érdemi része itt véget ért, onnantól indul be nála a veszteségminimalizálás amikor 72.ik nickjével szarjankózik stb, ezzel elterelve a figyelmet az eredeti ostobaságáról. Ha ezt felismered, akkor már tudod hogy amit utána dühödt kétségbeesésében ír azzal nem kell túl sokat foglalkozni hiszen a vita rég eldőlt. Szegény annyira örül hogy állítólag felkavart valamit, még azt sem vette észre hogy fél év (!) után végre írt valaki a fórumára. Csak nem Te voltál?

Re: pihenőhely? vagy pénzszerzőhely?

Hozzászólás Szerző: Becskepisti » szer. jún. 11, 2014 2:31 pm

:o))
Hajrá, hajrá!
Látom sikerült ismét felkavarnom itt az állóvizet..ez őszintén tetszik! ;o))

Vissza a tetejére

cron