Képviselő-testület

Pilisborosjenői, közéleti információ forrás.

Re: Képviselő-testület

HozzászólásSzerző: GergelyGyorgy » vas. feb. 16, 2014 10:07 pm

A KisMackó valós név, vagy lemaradtam valamiről?
GergelyGyorgy
 
Hozzászólások: 120
Csatlakozott: csüt. okt. 10, 2013 10:07 pm

Re: Képviselő-testület

HozzászólásSzerző: Dictator » szer. feb. 19, 2014 9:48 am

Lárifári Kedves György!

Magas a labda, alacsony a színvonal (az ÖPE fórumon). Természetesen csak akkor fontos a névválasztás, ha kritikus az illető. Írhat oda mindenki a régi gárdából hiszen nem moderálják ki, nem tiltják le a belépést az erkölcsi paraolimpikonok.

Magasztos erkölcs, tiszta közélet, személyes véleményvállalás, törvényesség ... azt hiszem ugyanahhoz a logopédushoz járnak mint a Paksi.
Hosszan nem mennék bele, nem olyan könnyű a helyzet, el kellene indulni, majd meglátjuk mi jön ki belőle.

A forrást elő kell teremteni, el kell végezni a munkát! Meg lesz az eredménye.
Avatar
Dictator
 
Hozzászólások: 870
Csatlakozott: szer. okt. 30, 2013 8:00 pm

Re: Képviselő-testület

HozzászólásSzerző: dorothy » pén. feb. 21, 2014 10:01 am

Kedves István, szerintem ez természetes, ha bizonyos ügyekre kíváncsiak vagyunk, sőt érintettek vagyunk benne és még azt is meg kellett tapasztalnunk, hogy nem bízhatjuk ügyünket az önkormányzati vezetőkre, akkor ki-ki ahogy tud kiáll saját jogaiért. A jegyző úgy tudja idézni a jogszabályokat, mintha kötelező lenne. Saját gondolata és tudása igen kevés, amire persze Paksi elvtárs úr remekül tud hagyatkozni, mert mégiscsak a jegyző a törvényesség őre.
Kedves Dictator, a Lazarét elég zűrös és nagyon sok a dühös ember (ami érthető), nem szükséges mindenben egyetérteni, mindig lehet egy közös nevezőt találni. Az nem közös nevező, ha nem csinálunk semmit! Az ÖPE képviselőiről csak annyit írnék, hogy azt kapják meg amit eléjük raknak és azt is csak késve vagy a testületi előtt 5 perccel. Nem látják a napi postát/levelezést. Ha a jegyző hivatalos ügyben levelezik, annak tartalmát sosem tudják meg, hacsak nem lesz belőle komolyabb ügy. Nagy részben ennek tudható be, hogy kevés az-az info, amivel rendelkeznek. Őzikeszemek? Lehet! De legalább elmondhatják magukról, hogy ŐSZINTÉK! És ez nagy szó!
Kedves György, nem az a lényeg, hogy kinek van igaza, az adófizető lakosság pénzével könnyű okoskodni, de ha ez saját zsebükre menne ….? Nézetkülönbségek mindig vannak és ez jó, hiszen mondhat valaki olyan ötletet/témát, amit érdemes fontolóra venni.
Egyébként most már szinte biztosak lehetünk benne, hogy Paksi utasítására történt meg a köztisztviselő eltávolítása, hiszen azóta fütyürészve jár-kel. Milyen ostoba emberre vall az, hogy akkor érzi jól magát, ha más(ok)nak kárt és kellemetlenséget/megélhetési károkat okoz. És az ostobával még finom voltam, csak nem süllyedek le az ő szintjére. Soha nem merült fel bennem, ha másnak rossz azon én még ujjongjak. Ja és a további jegyzőkönyvek elkészítése úgy látszik máris megoldódott, plusz pénzért 3-4 ember között szétosztásra került a munka. Óóó lehet ezt még fokozni? Gondolom a kollégák is nagyon örülnek, hogy jegyzőkönyvet írhatnak és ezért még plusz pénz is jár. Őszintén kívánom a jegyzőnek ezért a meggondolatlan döntéséért (bármilyen nyomásra tette azt), hogy a további élete olyan legyen, ahogy ő bánik az emberekkel, mert akkor legalább hasonlókat tapasztal meg a saját bőrén. A mérleg mindig kiegyenlítődik. És így nagyon finom voltam és nőies :)
Az ÖPE fórumon, nem igazán lelkesek a hozzászólók, talán annak tudható be, hogy ezt az oldalt többen látogatják.
dorothy
 
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: szer. nov. 13, 2013 1:37 pm

Re: Képviselő-testület

HozzászólásSzerző: Dictator » szomb. feb. 22, 2014 10:01 am

Dorothy,

Ha a szellemi analfabétizmusnak lenne olimpiája, akkor ott te vihetnéd a fáklyát. Hogy lehet ennyi bődületes baromságot leírni? :)
Értem én hogy kampány van, de ettől még nem kellene ennyire az intellektuális létminimum alá célozni mert ez nem ÖPE fórum találkozó.
Az ma este lesz a bálon.

(Tényleg csak röviden, már 1000-szer le lett írva)

1) "Lazarét elég zűrös és nagyon sok a dühös ember (ami érthető), nem szükséges mindenben egyetérteni, mindig lehet egy közös nevezőt találni"

D: A közös nevező pl. az ÖPE esetén a nemfizetés, pereskedés, fenyegetőzés míg Paksiéknál az obstrukció, feljelentgetések ... díszes egy brigád, és közös az érdek. Lazarét mellesleg nagyon egyértelmű, világos ügy és egyben kiváló lakmuszpapír ha politikusi kvalitásokat vagy tudatlanságot akarnánk mérni. Itt nincs mellébeszélés, közös nevező duma ... egy létező megoldás van, amit mellesleg a környező térségben tucatszámra alkalmaztak sikeresen negyed ennyi idő alatt, csak ott a fél testület nem volt könyékig benne a polgármester által gerjesztett bűzlő mutyiban. PONT.

2) "Az ÖPE képviselőiről csak annyit írnék, hogy azt kapják meg amit eléjük raknak és azt is csak késve vagy a testületi előtt 5 perccel. Nem látják a napi postát/levelezést. Ha a jegyző hivatalos ügyben levelezik, annak tartalmát sosem tudják meg, hacsak nem lesz belőle komolyabb ügy. Nagy részben ennek tudható be, hogy kevés az-az info, amivel rendelkeznek."

D: Már sokadjára olvasom ezt, eddig soha egyik képviselő sem állt ki a nyilvánosság, ne adj Isten a Jegyző elé és kritizálta ezt. Csak ülnek ott bambán, tömik a pogácsát és egymás szakértelmétől ájuldozva teszik fel a kezüket minden szavazásnál. Másfelől a Hetek idején pont a Küller volt az egyszemélyes mártír, most kizárólag (bezzeg a 4-es többség ellenére) Paksi minden főbűn elkövetője. 6 keze van, és mindent egyedül szavaz meg? Ezt az aprócska történelmi torzítást ki kellene iktatni a propagandából, mert sokadjára is visszafelé sül el.

3) Az ÖPE fórumon, nem igazán lelkesek a hozzászólók, talán annak tudható be, hogy ezt az oldalt többen látogatják.

D: Ezt az orbitális faxságot kár kommentálni, annyira páratlan a maga nemében mint a Küller szakmai önéletrajza, ha lenne Neki.

4) "De legalább elmondhatják magukról, hogy ŐSZINTÉK!"

D: De még mennyire! Nem csak őszinték, hanem emberségesek, szakértők, erkölcsi bajnokok, képregényhősök, mozisztárok, ingatlanmogulok, űrhajósok, ketrecharcosok, topmodellek ... Köszönjük a bérkommenteket, küldjük majd az ÖPE plüssmackódat. Üdv, a Szerkesztő Úr!
Hosszan nem mennék bele, nem olyan könnyű a helyzet, el kellene indulni, majd meglátjuk mi jön ki belőle.

A forrást elő kell teremteni, el kell végezni a munkát! Meg lesz az eredménye.
Avatar
Dictator
 
Hozzászólások: 870
Csatlakozott: szer. okt. 30, 2013 8:00 pm

Re: Képviselő-testület

HozzászólásSzerző: Dictator » szomb. feb. 22, 2014 12:17 pm

Látom üzentek a Mackók, de bájos.
Válasz minden Kismackónak és Nagymackónak: Nem vagyok kritikus, csak szeretem az őszinteséget és a tényeket. Senki se beszéljen mellé.

A nagy őszinteség és a tények iránti perverz vonzalom odáig vezetett hogy pánikszerűen sikerült meghozni egy szánalmasan nevetséges döntést, a fórum cenzúrázását, ellehetetlenítését illetően. Törvények, tiszta lappal, közélet tisztasága, erkölcs bla bla bla ... Annak idején mindenki elmondta a véleményét ezzel kapcsolatosan, vissza lehet keresni. Azóta eltelt 1 évben a Mackók Vezérkarának döntését mindenki tiszteletben tartotta, KIVÉVE A MACKÓK HÍVEIT!!! Ugye milyen érdekes?

"FIGYELEM!13.11.19
Korábbi felhívásunk ma is érvéníben van! Ezért a szerkesztőség felhívja a T. Fórumozók figyelmét, hogy csak valódi névvel ellátott hozzászólásokat közöljenek a rovatban. Ellenkező esetben kénytelenek leszünk letiltani, törölni a hozzászólásokat, regisztrációkat!"

2014 február: a Mackók vidáman brummognak a fórumon, senki sincs letiltva és semmilyen hozzászólást nem töröltek. Talán 2-3 hét múlva, ha visszatér a honlapkészítő a szabadságról. Addig senki se beszéljen mellé, hiszen a kampány olykor felülírja az erkölcs és tisztaság szentségét! Na és? :)
Hosszan nem mennék bele, nem olyan könnyű a helyzet, el kellene indulni, majd meglátjuk mi jön ki belőle.

A forrást elő kell teremteni, el kell végezni a munkát! Meg lesz az eredménye.
Avatar
Dictator
 
Hozzászólások: 870
Csatlakozott: szer. okt. 30, 2013 8:00 pm

Re: Képviselő-testület

HozzászólásSzerző: Dictator » szomb. márc. 01, 2014 5:26 pm

A mackók újra visszabújtak az odúba, talán kicsit korai volt még felébredni a téli (rém)álomból ezzel a jegyzőkönyves storyval. Furcsállom hogy az ÖPE fórumot már arra se méltatják büszke tulajdonosai hogy egyáltalán moderálják, de ebből is csak az látszik hogy a nagy mézes mázos dicshimnuszok után általában a nagy büdös semmi szokott bekövetkezni végeredményként, vagy az L (legalja) kategória. A szabályok és törvények mindig úgy változhatnak ahogy az érdek megkívánja: elvileg nem szabadna fórumozni, de a gyakorlatban nem törlik amíg a Őfelsége érdekeit nem sérti valamint a megfelelő oldal van pozicionálva az univerzális bűnbak szerepben.

Nem a Paksit féltem én, csak nem kellene úgy tenni mint aki az ok okozati tényezőkkel ne lenne tisztában.
Hosszan nem mennék bele, nem olyan könnyű a helyzet, el kellene indulni, majd meglátjuk mi jön ki belőle.

A forrást elő kell teremteni, el kell végezni a munkát! Meg lesz az eredménye.
Avatar
Dictator
 
Hozzászólások: 870
Csatlakozott: szer. okt. 30, 2013 8:00 pm

Előző

Vissza: Mi történik és minek kellene történnie Pilisborosjenőn?

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron