Kampánygyűlés okt. 9.

Pilisborosjenői, közéleti információ forrás.

Kampánygyűlés okt. 9.

HozzászólásSzerző: nagyi » csüt. okt. 09, 2014 11:38 pm

Valószínű nem én vagyok az egyedüli aki észrevette és elgondolkodott azon, hogy ezen a gyűlésen Sahó nem szólalt fel. Számomra ez sokat sejtető: talán amit nem sikerült nyélbe ütni 2010-ben, mármint a hitelfelvételt, az Küller győzelme esetén megtörténik, tehát Sáhó részéről nem volt miért sem magyarázkodni sem vitázni. Mivel Ők ketten egy időben-- 2010 előtt--szinte ölték egymást, egy idő óta már igen jól egyetértenek. Azt kérdezném, hogy milyen fedezete van a falunak a kölcsön törlesztésére? -- és amennyiben a Malomdűlőt fejlesztik, miből lesznek a falu útjai és a sok-sok éve húzódó felszíni vízelvezetési munkák finanszírozva. Hány évet kell még várnunk, hogy falunkat ne szégyelljük, különösen Ürömöt látva ami állandóan szépül és ahol a legkisebb utca is aszfaltozott. Nincs már türelmünk, elég volt a tyúklépésnyi fejlesztésekből.
Tisztelt választók, gondolják át nagyon komolyan a fentieket mielőtt voksolnak mivel a falut ebből az állapotából, ebből a gödörből az a polgármester tudja kimozdítani akinek komoly, magas szintű kapcsolatai és összeköttetései vannak. Úgyszintén: ambiciózus, konstruktív és tettre kész a falu érdekében.
nagyi
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: csüt. okt. 09, 2014 10:36 pm

Re: Kampánygyűlés okt. 9.

HozzászólásSzerző: régens » csüt. okt. 09, 2014 11:59 pm

Az a baj kedves Nagyi, hogy négy éve volt egy jelölti csapat, amely fölött ragyogott , amely fölött ragyogott a narancsszínű nap( P. Imre és csapata), aki pont erre hivatkozott. Iszonyatosan jó kapcsolataik vannak és ezt hoznak azt hoznak ide. Sokan mondták, hogy most már váltsuk le Sajnos pont az ellenkezője bizonyult igaznak . Semmit sem hoztak, sőt!
Azt a dumát remélem nem veszitek be, hogy ha most pártszínben indulnak és nem támogatással mint négy éve ez többet jelent.
régens
 
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: kedd szept. 23, 2014 9:57 pm

Re: Kampánygyűlés okt. 9.

HozzászólásSzerző: Vendég » pén. okt. 10, 2014 6:54 am

Küller engem tegnap meggyőzött arról, hogy ugyanaz az ember maradt, aki volt. Hiába próbál igazi demokrata képében tetszelegni, továbbra is csak személyeskedni képes. Volt egy hosszú helyzetértékelése a saját regnálásáról, amiből megtudtuk, hogy az első 4 évben a csúnya hetek miatt nem tudott sikeres lenni, a második négy évben pedig a 2010-es választások miatt. Bizony! Ugyanis mire sikerült helyreállítania a hetek miatt elvesztett bizalmat és sikerült előkészítenie sok mindent, jöttek a csúnya Paksiék. Ejnye!
Vendég
 

Re: Kampánygyűlés okt. 9.

HozzászólásSzerző: dorothy » pén. okt. 10, 2014 1:31 pm

És Kedves Vendég, nem is tudod, hogy mennyire igazad van! A Paksi a buta agyával elköltött mindent, de egy a lényeg, hogy most egy legalább 3 millás végkielégítéssel távozik. Haha! Ez a költségvetés elbírja nem?
dorothy
 
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: szer. nov. 13, 2013 1:37 pm

Re: Kampánygyűlés okt. 9.

HozzászólásSzerző: Dictator » pén. okt. 10, 2014 1:49 pm

Dorothy az a baj hogy túl keveset fórumoztál itt eddig ahhoz hogy ezekből a rémképeidből kigyógyulj. Amíg a Küller évi 600 milliós költségvetésből költött el MINDENT mellette a tartalékokat sem kímélve, addig a Paksi ezt 400-nál kevesebb összegből tehette évente. (Közben az árak nem kicsit nőttek, nézd csak meg a 2006-2012 közötti számláidat.) Nem nehéz kiszámolni hogy évi 150-200-250 millió forintból (fokozatosan csökkent) kevesebb forrásból már a Jani sem tud mást, csak adót emelni vagy hiteleket felvenni. A Paksi ráadásul Küller mellett avanzsálódott megbecsült hőslakos szuperhős közéleti szakértővé, egymásnak gratulálhatnak az elvtársak.

Megint az a probléma hogy van egy előre betanult szöveg amit W Királyéktól összeolvashattál, onnantól kezdve nincs annyi önálló gondolatod hogy ezeket összevesd a tényekkel. Miattatok zárták be az ÖPE fórumot miután már annyira szánalmas volt hogy nem tudnak mit reagálni csak ment a magasztos erkölcs meg a másik lefütyizése. A sok igazságot már nem bírták a becsületes szakértők. Szomorú, vajon még hány ilyen faluszerető tálib harcos fog elmenni vasárnap szavazni :)
Hosszan nem mennék bele, nem olyan könnyű a helyzet, el kellene indulni, majd meglátjuk mi jön ki belőle.

A forrást elő kell teremteni, el kell végezni a munkát! Meg lesz az eredménye.
Avatar
Dictator
 
Hozzászólások: 870
Csatlakozott: szer. okt. 30, 2013 8:00 pm


Vissza: Mi történik és minek kellene történnie Pilisborosjenőn?

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron