Pilisborosjenő Köztársaság

Pilisborosjenői, közéleti információ forrás.

Re: Pilisborosjenő Köztársaság

HozzászólásSzerző: Timi1,5 » pén. jún. 26, 2015 10:32 am

ganjapower írta:
> Valaki tudja miért hirdetnek újra adóügy állást?
> G.

Már megint? Beszarás!

> Kiléptek, kirúgták, stb.

Szerintem kb. ebben a sorrendben - csak a szokásos (?!)
Timi1,5
 
Hozzászólások: 41
Csatlakozott: szer. okt. 08, 2014 10:46 am

Re: Pilisborosjenő Köztársaság

HozzászólásSzerző: Vendég » hétf. júl. 27, 2015 9:59 am

Vagy lajárt a 6 hónap próbaidő
Vendég
 Re: Pilisborosjenő Köztársaság

HozzászólásSzerző: jenő » vas. dec. 03, 2017 7:03 pm

Küller "gyónása" Pilisborosjenő honlapjárólTisztelt Pilisborosjenőiek!Korábban már írtam Önöknek arról, hogy településünkön kialakult egy, az Önkormányzat működését és tevékenységemet megkérdőjelező hangulat „egyes” Pilisborosjenői köröknek köszönhetően.

Azt azonban nem gondoltam volna, hogy egyesek településünket lehúzó, és személyemet is támadó, ízléstelen és elferdített, torzított félinformációkat tartalmazó írások megjelentetésére, vagy az ebben való közreműködésre is képesek lesznek.

A kritikákat természetesen elfogadom, azokat mérlegre teszem, irodám mindig is nyitva áll/t mindenki előtt, ezért is bízom abban, hogy az alábbiakban olvasható, tényszerűnek egyáltalán nem nevezhető, hangulatkeltő cikket rajtam kívül még sokan mások is el fogják ítélni.

Jómagam a napi munkára szeretnék és fogok koncentrálni, nem pedig a szenzációhajhász, objektív valóságot nélkülöző, elferdített tényeket és személyes megbélyegzéseket tartalmazó cikkek újságíróinak történő válaszolgatással.

Politizálni nem szertettem sohasem, ezért ismaradtam független polgármester. Fentebb említettek csak erősítik ezen meggyőződésem, mivel nem a hatalom megszerzése és megtartása, hanem településünk fejlődése a célom, mégha ezt mások más színben is akarják feltűntetni gazdasági vagy politikai érdekekből.

Bízom benne, hogy a cikket elolvasva Önök előtt is világos lesz miről beszélek, és Önök is elítélik az ilyen jellegű írásokat.

A „Pesti Srácokban” megjelent cikket, valamint az készítő újságírónak írt válaszom ezért is teszem közzé, azok megítélést pedig természetesen Önökre bízom.Tisztelettel:

Küller János

polgármester
jenő
 

Re: Pilisborosjenő Köztársaság

HozzászólásSzerző: VendégX » csüt. jan. 11, 2018 7:00 pm

Szánalmas mellébeszélés, mint mindig!


Utoljára Anonymous ugrasztotta előre csüt. jan. 11, 2018 7:00 pm-kor.
VendégX
 

Előző

Vissza: Mi történik és minek kellene történnie Pilisborosjenőn?

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron